UMOYA Chiropractie: Ter ondersteuning van je gezonde levensstijl

Waarvoor staat UMOYA Chiropractie?

Bij UMOYA Chiropractie, gevestigd in Maastricht, ligt onze focus op wat belangrijk is: uw gezondheid en de gezondheid van uw gezinWij dromen van een wereld waarin individuen, gezinnen, en gemeenschappen floreren, vrij van gezondheidsproblemen. Een wereld waarin mensen hun gezondheid koesteren en voortdurend werken aan een gezonde levensstijl. Door onze unieke stijl van Chiropractische zorg draagt UMOYA bij aan een gezondere gemeenschap – één persoon en één goed functionerend zenuwstelsel tegelijk.

UMOYA” is afkomstig uit het Zulu, een van de stamtalen in Zuid-Afrika. Het betekent “geest” of “ziel”. Het is de essentie van alles dat leeft – de drijvende kracht van ons lichaam. Ons doel bij UMOYA Chiropractie is om die drijvende kracht in onze praktijkleden vitaal te houden, door samen te werken aan specifieke gezondheidsdoelen. Door het verstrekken van zachte en specifieke chiropractische zorg, om een goede integratie tussen de wervelkolom en het zenuwstelsel te bevorderen, ligt onze focus niet op het verwijderen van symptomen, maar op de terugkeer naar gezondheid. Dat is voor ons een belangrijk onderscheid. Dat, is onze UMOYA!

 

Voor wie is UMOYA Chiropractie?

Van jong tot oud, van individu tot uitgebreid gezin. Iedereen die wil werken aan zijn of haar gezondheid, is welkom in onze “tribe”. Wij dragen zorg voor pasgeboren babies en hun papa’s en mama’s, zwangere vrouwen, kinderen, atleten, oma’s en opa’s, yogi’s en weekendsporters: iedereen die zijn gezondheid willen verbeteren en onderhouden. Wij hebben allemaal dingen die wij moeten doen en graag willen doen, maar we hebben maar één lichaam. Hoe goed jouw lichaam functioneert, heeft invloed op alles wat we doen. Onze praktijkleden realiseren zich dat het voortdurend zorgen voor hun lichaam hen helpt om een ​​gelukkig, actiever en gezonder leven te leiden.

 

Kunnen we u helpen?

Lees hier over hoe onze aanpak anders is en welk type secundaire aandoeningen kunnen optreden als gevolg van verlies van integratie tussen wervelkolom en zenuwstelsel. Of wil je ons Chiropractor ontmoeten? Klik hier om een gratis en vrijblijvend consult in te plannen.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close