Contactgegevens

Waar vindt u ons?

 

UMOYA Chiropractie is gunstig gelegen op nummer 114 aan de Akersteenweg, in de wijk Heer in Maastricht, nabij het knooppunt A2/N2 Europaplein (zie onderstaande kaart). Onze praktijk is met de auto gemakkelijke te bereiken vanuit omliggende wijken zoals Scharn, Centrum, Amby, De Heeg, Randwijck, en kernen zoals Cadier en Keer, Margraten, Eijsden, Gronsveld maar ook vanuit plaatsen verder naar het zuiden in het Heuvelland.

Parkeren is gratis langs de Akersteenweg en bij het winkelcentrum De Leim. Een fietsenrek is ook aanwezig aan de Raadhuisstraat. Houdt u er rekening mee, dat wanneer u vanuit de richting Cadier en Keer komt, de parkeergelegenheid aan de Raadhuisstraat en De Leim het gemakkelijkst te bereiken zijn. Parkeren aan de Akersteenweg is namelijk alleen mogelijk wanneer u vanuit de richting van de Kennedybrug komt.

Voor diegene die met de bus reizen, stopt Bus 350 (Maastricht Station – Aken) op enkele meters van onze praktijk, evenals bus 2 (Oud Caberg – De Heeg) om de hoek aan de Dorpstraat.

Onze openingstijden:

Maandag: 09:00 – 13:00 uur
Dinsdag: 08:00 – 12:00 uur
Woensdag: 08:00 – 12:00 uur | 14:00 – 20:00 uur
Donderdag: 14:00 – 18:00 uur
Vrijdag: gesloten

Houd er echter rekening mee dat we alleen op afspraak bereikbaar zijn. Via onze online boekingspagina kunt u eenvoudig een vrijblijvend consult plannen. Tot snel in de praktijk!

Verified by MonsterInsights
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close