Ervaringen

Ervaringen en beoordelingen van praktijkleden van hun ervaring bij UMOYA Chiropractie.

We zien een grote verscheidenheid aan mensen in onze gemeenschap met verschillende gezondheidsdoelen. Hier is een verzameling ervaringen en recensies van blije praktijkleden. Zoals u zult zien, varieert de ervaring van het verhelpen van pijnklachten, een verbeterd bewustzijn van het lichaam, een verbeterd sportprestaties, een betere nachtrust en nog veel meer. Hoe kan Neuro-Functionele Chiropractie u helpen bij het ondersteunen van uw gezondheidsontwikkeling?

 

caret-down caret-up caret-left caret-right

Mijn ervaringen bij Johan zijn zeer positief.

Mijn schouderklachten zijn verholpen, mijn houding en algehele gezondheid zijn verbeterd.
In tegenstelling tot anderen kijkt Johan niet specifiek naar de klacht, maar controleert hij het functioneren van het lichaam in het geheel. Door deze aanpak ben ik niet alleen van mijn klachten af maar begrijp ik nu ook waarom er bepaalde klachten zijn ontstaan en hoe ik deze in de toekomst kan voorkomen.

Na het eerste onderzoek heeft Johan aan de hand van zijn bevindingen een behandelplan samengesteld en dit vervolgens met mij overlegd. Ik wist hierdoor ten alle tijden waar ik aan toe was en wat ik kon verwachten.

Ik kan UMOYA Chriopractic zeer zeker aanbevelen.

J. van Eijsden

Al een heel lange tijd bekend met rug- nek- en hoofdpijnklachten en hiervoor al diverse therapieën uitgeprobeerd. Ben nu sinds een aantal weken het behandelplan van Johan aan het volgen en erg enthousiast over de resultaten tot nog toe. De afname van pijnklachten en toename van energie zorgt voor een stuk meer levensvreugde. Keep up the good work Johan!

G. Tillie

Dankzij de behandeling en tips van deze chiropractor heb ik veel minder last van hoofdpijn - wat door een stijve bovenrug en nek veroorzaakt wordt. Chiropractor kent je persoonlijk en gaat goed in op wat de vorige keren gezegd en gedaan is. Daarnaast zijn de behandelingen stevig zoals je van een chiropractor mag verwachten, echter nooit ruw. Blij dat ik bij Johan Engelbrecht terecht ben gekomen!

P. Schoonbrood

Ik ben zo blij met de adviezen die ik via Johan, Umoya, krijg. Ze geven mij meer rust en wat ik moet doen om genezing te verwerken. De hulp van mijn huisarts vind ik niet optimaal. Te snel en te makkelijk. Daarentegen gaf Johan mij de tijd die ik nodig had om vragen te stellen en te helpen. Klasse, dankjewel!

H. Hessels

Johan verstaat zijn vak en is zeer kundig. Hij is ook heel fijn in de omgang en zijn manier van behandelen, ervaar ik ook als heel prettig.
Ik kom voor diverse pijnklachten (o.a nek, rug, bekken en knie) waarbij Johan de oorzaak opspoort en deze behandelt. Voorheen ook met succes behandeld voor hoofdpijn/migraine. Ik kan Umoya chiropractic ten zeerste aanraden!

T. vd B.

Ondanks mijn 'relatief' jonge leeftijd, liep ik al jaren rond met enkel-, knie- en heupproblemen, daarbij kwamen na verloop van tijd migraine-, hoofdpijn-, nek- en rugklachten bij. Pijn voelen was normaal geworden. Het behandelplan van Johan heeft mijn leven niet alleen verbeterd, maar ook ben ik bewuster geworden van mijn houding en ben ik er fysiek zoveel sterker uitgekomen! Ik kan UMOYA Chiropractic bij iedereen adviseren, ook als je nog niet specifiek ergens last van hebt!

D. vd Berk

Johan Engelbrecht is zeer vriendelijk, vakkundig en neemt echt de tijd voor zijn patiënten. In de loop van de jaren heb ik hem dan ook aan meerdere kennissen en familieleden aanbevolen. Al met al ben ik zeer tevreden over Johan Engelbrecht als chiropractor en kan hem dan ook aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar een goede, vriendelijke en vakkundige chiropractor.

K. Worseling

Ik ben met rugklachten bij Johan Engelbrecht terecht gekomen. Johan heeft goed naar mijn klachten geluisterd en een behandelplan bedacht. Na een aantal behandelingen werden de klachten minder of verdwenen zelfs. Nu heb ik om de 8 a 10 weken een herhalingsbehandeling en de klachten blijven weg. Ik heb Johan ervaren als een zeer kundig en prettig persoon.

R. Evers

naar 15 jaar lang geworsteld te hebben met klachten in mijn onderrug was ik klaar met alle behandelingen bij de fysio en artsen.

Na een korte zoektocht ben ik terechtt gekomen bij Johan. Johan voert zijn job zeer deskundig en doeltreffend uit. hij heeft veel ervaring op het gebied van rugklachten. Tijdens mijn intake gesprek wist hij meteen welke behandeling bij mij zou werken.

Na 8 behandeling zijn mijn klachten weg en kan ik weer sinds 15 jaar normaal bukken en bewegen.

M. Hasnaoui

Johan Engelbrecht is een zeer waardevol behandelaar. Ruim anderhalf jaar ben ik in behandeling bij hem. De acute klachten waar ik mee binnen kwam, waren na enkele intensieve behandelingen al verminderd. Niet verwacht maar zelfs de klachten die al heel lang bestonden zijn nu veel minder geworden. Ik ga nu alleen nog om te voorkomen dat de klachten terug komen. Dit voelt heel goed. Je merkt dat Johan zijn werk met passie doet. Hij heeft een brede kennis en geeft waardevolle persoonlijke adviezen. Ik kan iedereen aanraden een bezoekje te brengen aan hem en te ondervinden wat hij kan betekenen.

N. Slenter

"Chiropractie helpt mij van schouder en nekklachten af en met een goede nachtrust."

"Chiropractie helpt mij om beter slapen en met veel minder pijn te functioneren."

"Duidelijke afname van pijnklachten, meer energie en meer levensvreugde!"

"Chiropractie helpt mij om fysiek en mentaal weer in balans te komen."

"Chiropractie helpt mij om weer heerlijk met mijn kleinkinderen spelen."

"Chiropractie helpt mij bij het uitvoeren van mijn werkzaamheden vol energie, geen emotionele ups & downs en een goed gevoel te hebben."

"Chiropractie helpt mij (om) beter te kunnen bewegen zonder pijn."

"Chiropractie helpt mij om mij beter te voelen en beter te slapen."

"Chiropractie helpt mij om mijn levensgeluk weer terug te vinden!"

"Kan weer goed fietsen, zwemmen en heb geen last meer van nek. Super benadering!"

"Chiropractie helpt mij bij het verhelpen van mijn dag-dagelijkse hoofdpijn. Rug/nekklachten zijn aanzienlijk minder."

"Voel mij weer stukken beter nar de behandelingen van Johan. Veel minder nek en rugklachten."

"Chiropractie helpt mij (om) bewuster te zijn van mijn lichaam en houding."

"Erg positieve ervaring. Helpt goed bij whiplash klachten. Thanks a lot!"

"Na 2 jaar eindelijk pijnvrij. Ik ben erg tevreden en continueer de behandeling."

"In deze praktijk ben je geen nummer. Er wordt uitgebreid naar jou geluisterd en Johan denkt mee. Ondanks mijn chronisch aanhoudende klachten, blijf ik toch komen om de klachten binnen de perken te houden. Sommige klachten zoals mijn hoofdpijn, zijn zelfs verdwenen. I.c.m met bewustzijn, gezonde leefstijl en minimale psychische stress, kan de zorg bij Umoya bijdragen om meer vrijheid in je lichaam te voelen Zo ervaar ik het in ieder geval."

"Na veel omzwervingen in de hulpverlening n.a.v. Chronische nek- en schouderklachten heb ik nu de indruk dat ik bij de juiste persoon ben aangekomen die mijn klachten serieus neemt en er op gericht is om met name voor de langere termijn een oplossing te bieden."

"Super geholpen na jaren lang met extreme pijnklachten te hebben gelopen, niet geheel pijnvrij. Maar stukken dragelijker."

"Chiropractie was vroeger beter bekend als "kraken", hetgeen volgens de fysiotherapeuten niet te vaak gedaan moest worden i.v.m. zogenaamde slijtage. Umoya bewijst het tegenovergestelde door middel van een goede behandelbank en andere hulpmiddelen om met zo weinig mogelijke kracht een zo goed mogelijk resultaat te bereiken."

"Johan hielp mij van mijn pijn door chronische peesontsteking af. Daarnaast ben ik fluitend door mijn zwangerschap gekomen en kon ik lekker actief mijn werk blijven doen en nu zorgt hij er ook voor dat ons kostbaarste bezit onze zoon hetzelfde mag ervaren!"

"Ben met rugklachten naar de praktijk gekomen en na een aantal maanden zijn deze zo goed als verholpen. Slaap beter"

Klik hier om je eerste stap te zetten naar een gezondere wervelkolom, een gezonder zenuwstelsel en een gezondere jij.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close