Tarieven

Een investering in uw gezondheid

Bij UMOYA Chiropractie nemen wij uw gezondheid en de zorg die wij bieden zeer serieus en willen u daarom het meest geschikte zorgplan presenteren. We doen dit ten eerste door relevante gezondheidsinformatie te verzamelen tijdens uw intake en Neuro-Functioneel onderzoeksproces. Ten tweede, moeten we deze verzamelde informatie analyseren om uw aanbevelingen samen te stellen, zodat we u deze uiteindelijk kunnen presenteren. Omdat er nogal wat tijd is verbonden aan dit proces, vindt de intake, samen met het onderzoek, plaats tijdens één bezoek en de bespreking van uw bevindingen op een andere dag.

De totale kosten voor dit proces (de intake, het onderzoek plus het uitleg van onze bevindingen) bedragen € 95,00. Afspraken voor Chiropractische behandelingen zijn € 55,00 per bezoek. Mocht u geïnteresseerd zijn, hebben we ook speciale tarieven voor gezinnen – vraag ons voor meer informatie.

Het is goed om te weten dat er voor chiropractie geen verplicht eigen risico is en dat u geen verwijsbrief van uw huisarts nodig heeft. Verder voldoen wij aan de eisen van, en zijn wij geregistreerd bij, de Nederlandse Chiropractoren Associatie (NCA) en de Stichting Chiropractie Nederland (SCN).

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close