Kan UMOYA Chiropractic helpen?

Een gezondere gemeenschap begint bij jou.

 

Bij UMOYA Chiropractie bieden wij u een persoonlijke en persoonsgerichte ervaring. Vandaar dat wij u ook zien als praktijklid en een partner in het nastreven van een verbeterde gezondheid.

Wat u van ons kunt verwachten is:

  • Een vrijblijvend consult zodat we beter geïnformeerd kunnen worden over uw gezondheidssituatie en u meer informatie kunnen geven over het soort zorg dat wij bieden. Door uw vragen gericht te beantwoorden, krijgt u de informatie die u nodig heeft om de beste beslissing te kunnen nemen over uw gezondheid.
  • Een grondig objectief onderzoek om de integratie tussen uw zenuwstelsel en wervelkolom te bepalen, en mogelijke onderliggende oorzaken van uw gezondheidsproblemen te achterhalen. Dit stelt ons in staat om de meest specifieke zorg te bieden, toegesneden op uw individuele behoeften.

Als u meer wilt weten, of als u klaar bent om bij ons een zorgtraject te starten, is de eerste stap om een ​​vrijblijvend consult in te plannen om te bepalen of, en hoe, we u kunnen helpen. Aan dit consult zijn geen kosten verbonden, en er is geen verplichting voor een onderzoek of een behandelingen.

Neem contact met ons op voor een eerste stap naar een betere gezondheid.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close